Netwerk

De Schrijfzolder werkt zelden alleen en heeft daarom de besloten Netwerkgroep Tekst, vorm en beeld opgericht. Met ruim 200 leden is het een onuitputtelijke bron van collega-tekstschrijvers, journalisten, redacteuren, vertalers, seo-specialisten, fotografen, webdesigners, illustratoren en vormgevers.

Tekst en meer

Je kunt bij De Schrijfzolder dus voor meer terecht dan tekst alleen. Ook als je een professional zoekt voor fotografie, webdesign, ontwerpen, grafische vormgeving, illustraties, vertalingen, online (zoekmachine)optimalisatie, communicatieadvies en social-media-advies ben je aan het juiste adres. We zoeken graag de samenwerking op.

Samenwerkingspartners zijn bijvoorbeeld:

Annemarie

foto: Paul ten Broeke

Annemarie Boumans

Maakt met veel plezier persoonlijke tijdschriften, jubileumboeken voor bedrijven, logo’s en huisstijlen, maar ook rouwdrukwerk en allerlei ander grafisch werk. Ze is nieuwsgierig en betrokken en houdt van mooie dingen maken.

Meer over Annemarie en haar werk: annemarieboumans.nl en tijdschriftvoorjou.nl

 

Roel

foto: Dick van Aalst

Roel Seidell

Roel Seidell heeft twee handen. Met de linker tekent hij sfeervolle, romantische illustraties voor kinderboeken en educatief materiaal. Met de rechter maakt hij cartoons, strips, characters en beeldmerken in een heldere stijl, waarvan scherpe communicatieve vondsten en humor belangrijke ingrediënten zijn.

Voorbeelden van zijn werk vind je op seidell.nl en behance.net/roelseidell

 

JetJet Westbroek
 

Haar bedrijf heet Jet Westbroek, Idee & Ontwerp. Dat is wat ze doet, in die volgorde. Want ontwerpen zonder een goed idee, dat kan nooit wat worden. Daarom luistert Jet eerst uitgebreid naar wat een opdrachtgever wil, denkt mee en gaat dan broeden. En dan komen daar bijvoorbeeld logo’s, huisstijlen, websites, boeken, magazines of interieurontwerpen uit die precies passen bij de opdrachtgever en hun doelgroep.

Meer over Jet en voorbeelden van haar werk zie je op: jetwestbroek.nl

 

NorbertNorbert Kolster

Norbert Kolster is Kolster Ontwerp, een grafisch ontwerpstudio uit Nijmegen-Lent. Met veel passie en plezier werkt Norbert aan de merken van morgen. Hij weet zich te onderscheiden met heldere, krachtige en veelzijdige communicatieoplossingen. Naast logo’s en huisstijlen maakt Norbert onder meer websites, illustraties en magazines.

Meer weten over het werk van Norbert? Kijk op kolsterontwerp.nl

 

JanHopJan Hoppenbrouwers

Hopontwerp is het bureau van Jan Hoppenbrouwers. Jan is een doorgewinterde grafisch vormgever / art director met knowhow van online en offline communicatie. Hopontwerp is anders. Jan garandeert een creatieve, inventieve en kwalitatieve vormgeving. Dat doen er meer, maar Hopontwerp maakt het aangenaam door het proces van samen ontwikkelen en maken. Warm, empathisch en 100% klantvriendelijk. Hopontwerp levert grafische vormgeving, dtp, vormgeving van magazines, logo’s, huisstijlen en websites.

Meer weten? Kijk op hopontwerp.nl

 

Marjolijn ZegersMarjolijn Zegers

Marjolijn is een online contentspecialist. Je kunt haar inschakelen voor het maken van verse content voor je online media. Ook helpt ze als allround webredacteur bij het onderhouden van websites. Ze heeft oog voor én kennis van SEO en usability. Je mag haar gerust een ouwe rot (in het vak dan hè) noemen want ze is al webmens sinds 1997. Sinds drie jaar werkt ze zelfstandig onder de noemer Zekers! Online communicatie.

Zie ook zekersonline.nl.

 

CarlaNent2Carla Nent

Carla denkt graag met je mee in de verschillende pasrondes van het communicatieproces. Ze helpt je bij het bedenken en coördineren van communicatieprojecten, beeld- tekst- en webredactie, social media aanpak en meer. Of het nu om licht herstelwerk of een geheel nieuwe communicatie-outfit gaat.

Meer Carla vind je op: goodsycommunicatie.nl

 

Marjolijn

Foto: William Moore

Marjolijn Hovius

‘Moeilijke’ onderwerpen makkelijk uitleggen, dat is wat Marjolijn doet. Ze schrijft educatieve en informatieve teksten voor kinderen en andere nieuwsgierige mensen. Teksten waar je iets van opsteekt, maar dan wel met vaart en humor geschreven. In een vorm die past: digitaal of papier, lesbrief, informatieboekje, digibordles, e-book, script, verhaal, blog…

Voorbeelden van Marjolijns werk vind je op schrapfabriek.nl